Massage

Kom even helemaal tot rust

Even heerlijk ontspannen met een luxe ontspanningsmassage bij YUMI Spa & Wellness. Laat de stress van het dagelijks leven achter terwijl onze ervaren team u even helemaal in de watten legt. De ontspanningsmassage helpt de spanning te verlichten en een diep gevoel van rust te bevorderen.

Bij onze ontspanningsmassage maken we gebruik van ZJI Seaweed Skin Care Oil, waarbij we profiteren van de voordelen van Fucus Serratus en Laminaria Digitata. Deze bruin- en vingerwieren bevatten een overvloed aan mineralen, antioxidanten en hydraterende eigenschappen die de stofwisseling verhogen, de huid voeden, beschermen tegen veroudering en geschikt zijn voor de gevoelige huid.

Bij YUMI Spa & Wellness kunt u in een luxe omgeving even genieten van een momentje voor uzelf met een heerlijke ontspanningsmassage. Of kom samen ultiem ontspannen met een DUO massage.

Wat is een ontspanningsmassage?

Een ontspanningsmassage is een rustgevende massagevorm die gericht is op het verminderen van spanning in het lichaam en het bevorderen van totale ontspanning. Het resulteert in een diepe staat van ontspanning, verbeterde bloedsomloop en algeheel welzijn. Een ontspanningsmassage kan een positief effect hebben op uw lichaam en geest. Lees hieronder welke voordelen u kan ervaren bij een ontspanningsmassage:

 • Verbetering van de bloedcirculatie
 • Snellere spierherstel
 • Verlichting van de stress
 • Verbetering van de slaapkwaliteit
 • Versterking van het immuunsysteem
 • Verlichting van hoofdpijn
 • Soepelere spieren
 • Meer energie
 • Emotionele ontspanning
 • Stimulering van de spijsvertering

U kunt bij YUMI Spa & Wellness genieten van een SOLO of DUO massage van 30 of 60 minuten.

Boek vandaag nog uw ontspanningsmassage bij YUMI Spa & Wellness.

Maak een afspraak

Maak uw wellness ervaring compleet

 • Maak uw wellness ervaring compleet door nog even te ontspannen in ons Zwembad & Sauna gedeelte! Als u een behandeling bij YUMI Spa & Wellness heeft geboekt, kunt u voor Є 12.50 p.p. gebruik maken van ons Zwembad & Sauna gedeelte. Deze ruimte beschikt over een zwembad, een sauna, een Turks stoombad en ijsdouche. Dit kunt u op de dag van uw behandeling bij ons aanvragen. Let op! In de weekenden en vakantieperiodes kan het drukker zijn dan normaal.

Lees hieronder meer over de drie behandelingen van de Magnesium Relax Booster:

Ontspanningsmassage

Voorbereiding voor een massage

Fris & ontspanning

Neem voor de massage een douche, zodat je fris en ontspannen bent. Dit is prettig voor zowel u als de massagetherapeut. De hygiëne is natuurlijk belangrijk voor beide partijen. Breng na het douchen geen bodylotion aan, omdat dit de werking van de massageolie vermindert. Laat voor uw gemak uw sieraden thuis en draag comfortabele kleding.

Take your time

Boek uw ontspanningsmassage niet op een voor uw druk moment. Plan uw massage op een rustiger moment, zodat u niet hoeft te haasten. Zo komt u sneller tot rust en geniet u meer van de massage. Vermijd daarbij directe na de massage belangrijke afspraken, zodat u langer kunt nagenieten van het effect van de massage. Gun uzelf vooral even rust.

Voeding

Het wordt aangeraden geen zware maaltijd te nuttigen voor uw massage omdat het niet fijn is om met een volle buik op de massagetafel te liggen. Daarentegen wordt het ook afgeraden om met een lege maag naar de massage te komen omdat een hongergevoel kan zorgen dat u zich minder goed kan ontspannen. Een licht tussendoortje is ideaal. Drink daarbij vooraf een glas water en ga even naar het toilet om ongemak te voorkomen.

Prijzen ontspanningsmassage
30
Minuten

SOLO massage

€ 44,50
30
Minuten

DUO Massage

€ 89,-
60
Minuten

SOLO Massage

€ 74,50
60
Minuten

DUO Massage

€ 149,-