Over Magnesium

Wat is magnesium?

Magnesium is een mineraal dat betrokken is bij meer dan 300 processen in het lichaam. Je lichaam maakt dit mineraal zelf niet aan en het daarom belangrijk dat je voldoende magnesium binnenkrijgt. Een mens heeft dagelijks 200 tot 400 mg magnesium nodig.

Wist je dat magnesium het enige lichaamseigen mineraal is dat ons lichaam laat ontspannen, ontstressen en opladen? Ieder mens bestaat voor wel 70% uit (zout) magnesium water. Dit magnesium water zit in zweet, tranen en zelfs in urine. In ons lichaam komt echter maar één soort magnesium soort voor: magnesiumchloride. Dit mineraal voert wel 327 lichaamsprocessen aan en is daarom essentieel voor in onze algehele welzijn. Magnesiumchloride zorgt er daarnaast voor dat alle andere mineralen en vitamines beter worden opgenomen.

In 2016 is wetenschappelijk aangetoond dat magnesium het beste wordt opgenomen via de huid, haarzakjes en zweetklieren, wat veel effectiever is dan het slikken van het mineraal. Als magnesium wordt opgenomen via de huid in combinatie met warmte, werkt magnesium effectief voor ons lichaam. Daarom willen we u graag binnenkort alles laten zien wat onze wellness te bieden heeft en de behandelingen nader toelichten.

Bij YUMI Spa & Wellness bieden wij behandelingen waar u de kracht van het mineraal magnesium zelf kan ervaren. Wij zorgen voor een oase aan rust en ontspanning tijdens de behandelingen. Bij YUMI Spa & Wellness vinden we welzijn belangrijk en geven we de gezondheid een boost, voor zowel lichaam als geest. Wilt u de Permsal producten thuis gebruiken? Wij geven u graag advies over de juiste producten.