Over YUMI

YUMI Spa & Wellness

YUMI Spa & Wellness biedt een exclusief wellnessconcept dat volledig draait om magnesium. Al het magnesium dat we gebruiken is afkomstig van Permsal magnesium. Dit type magnesium wordt gewonnen uit de meest zuivere zoutlagen, waarbij de vloeistof (magnesiumolie) zo puur is dat de enige vereiste bewerking het verwijderen van ijzer is om roestvorming te voorkomen.

Tijdens de Magnesium Experience ondergaat u diverse behandelingen die gebaseerd zijn op magnesium, infrarood en warmte. Deze ervaring garandeert volledige ontspanning, het laten afglijden van stress en een optimaal herstel van je lichaam. Alles wordt beleefd in een privéomgeving (solo & duo), waarbij wij je heerlijk in de watten leggen.

FUN FACT: Yumi betekent beeldschoon in het Japans.

Waar zijn wij te vinden?

Ontdek YUMI Spa & Wellness op een idyllische locatie, gelegen op verdieping -1 van het Van der Valk Palace Hotel Noordwijk. Onze oase van rust en ontspanning wacht op u in het hart van Noordwijk.

Of u nu per auto, fiets of het openbaar vervoer reist, YUMI Spa & Wellness is gemakkelijk bereikbaar. Voor degene die met het openbaar vervoer komen, ligt de bushalte ‘picképlein’ op slechts 2 minuten loopafstand van de spa. Voor gasten die met de auto komen, bieden wij de luxe van een parkeergarage direct onder het hotel. Als gast van YUMI Spa & Wellness kunt u hier 4 uur gratis parkeren.

Wij heten u van harte welkom om de hectiek van het dagelijks leven achter u te laten en te genieten van een magnesium behandeling bij YUMI Spa & Wellness. Ontdek de perfecte balans van gastvrijheid en ontspanning in Noordwijk. Het prachtige strand van Noordwijk ligt op een steenworp afstand. Maak uw ontspanningmoment een complete ervaring door na uw behandeling nog even uit te waaien aan de kust.

Maak uw wellness ervaring compleet

  • Maak uw wellness ervaring compleet door nog even te ontspannen in ons Zwembad & Sauna gedeelte! Als u een behandeling bij YUMI Spa & Wellness heeft geboekt, kunt u voor Є 12.50 p.p. gebruik maken van ons Zwembad & Sauna gedeelte. Deze ruimte beschikt over een zwembad, een sauna, een Turks stoombad en ijsdouche. Dit kunt u op de dag van uw behandeling bij ons aanvragen. Let op! In de weekenden en vakantieperiodes kan het drukker zijn dan normaal.

Lees hieronder meer over de drie behandelingen van de Magnesium Relax Booster:

Cadeaubon YUMI Spa & Wellness

Wij bieden cadeaubonnen aan voor elk gewenst bedrag. Deze cadeaubon kan gebruikt worden voor het betalen van een behandeling of product bij YUMI Spa & Wellness. Vraag alvast uw YUMI cadeaubon aan via de onderstaande knop of haal uw cadeaubon bij onze balie in het Van der Valk Palace Hotel Noordwijk op verdieping -1.

Cadeaubon aanvragen