Magnesium Experience

Vijf behandelingen in één

Volg een pad van diverse wellness behandelingen waarin magnesium centraal staat. De experience zal ervoor zorgen dat u volledig ontspant, alle stress van u afglijd en uw lichaam optimaal kan herstellen. Naast het feit dat magnesium een ontspannende ervaring biedt, kan het ook een gezellig uitje zijn waarbij u kunt genieten, in badkleding. Het pad bestaat uit vijf behandelingen en een magnesiumrijke smoothie. De Magnesium Experience start met een voetenbad, dit wordt gevolgd door de lichaamspakking met infrarood deken. Daarna is het tijd voor de andullatiemassage wat bijzonder geschikt is voor mensen met diverse pijnklachten. Na deze massage volgt een kleine pauze waarbij u kan genieten van een magnesiumrijke smoothie in de lounge. De experience wordt vervolgd met een infrarood sauna en eindigt met een half uur floaten. De Magnesium Experience kan zowel individueel als in duo's geboekt worden en vindt plaats in een privésetting.

Goed om te weten

  • Let op! We bieden de Magnesium Experience niet aan voor zwangere vrouwen. Wel kunt u gebruik maken van het floaten, wat veel voordelen kan hebben tijdens de zwangerschap. We raden dit aan tot week 36, omdat u in verbinding staat met open water.
  • Het is verplicht om badkleding te dragen tijdens de Magnesium Experience
  • Het is aan te raden een eigen badjas, slippers en handdoek mee te nemen. Het is ook mogelijk een pakket met badjas, handdoek en slippers bij ons te huren voor € 12,50.
  • De experience duurt ongeveer 2,5 - 3 uur.

Maak uw wellness ervaring compleet

  • Maak uw wellness ervaring compleet door nog even te ontspannen in ons Zwembad & Sauna gedeelte! Als u een behandeling bij YUMI Spa & Wellness heeft geboekt, kunt u voor Є 12.50 p.p. gebruik maken van ons Zwembad & Sauna gedeelte. Deze ruimte beschikt over een zwembad, een sauna, een Turks stoombad en ijsdouche. Dit kunt u op de dag van uw behandeling bij ons aanvragen. Let op! In de weekenden en vakantieperiodes kan het drukker zijn dan normaal.

Lees hieronder meer over de verschillende behandelingen van de Magnesium Experience.

Voetenspa

Geniet van een warm voetenbad van 37 graden met zuivere Permsal magnesiumkristallen. Doordat er meer dan 1000 porien onder de voeten zitten, wordt de magnesium optimaal opgenomen. De warmte van het bad in combinatie met de magnesiumkristallen zorgen ervoor dat de opname van de magnesium wordt geoptimaliseerd en u direct ontspant. Geniet daarbij tijdens deze behandeling van een heerlijk kopje thee.

Lichaamspakking met infrarood deken

Allereerst krijgt u een lichaamspakking van magnesium. Hierna zal de infrarood deken over u heen worden geplaatst. De infrarood deken brengt warmte en rust en zorgt dat de poriën worden geopend waardoor magnesium optimaal wordt opgenomen. Wanneer u geniet van de pakking in combinatie met de infrarooddeken zal er een gezichtsmasker worden aangebracht. Dit gezichtsmasker bestaat ook uit magnesium. Kortom, pure ontspanning en rust.

Andullatiemassage

De andullatiemassage is een massagebank die werkt met een lage frequentie trillingen in combinatie met infraroodtechnologie. Deze unieke combinatie van warmte en trillingen heeft een gunstig effect op de huid, cellen, organen en zenuwbanen. Het dringt diep door in het lichaam en resulteert in diepe spierontspanning. Deze behandeling is bijzonder geschikt voor mensen met diverse pijnklachten, zoals rugpijn, migraine, spierspanning en gewrichtspijn.

Magnesiumrijke smoothie

Na de andullatiemassage kunt u genieten van een korte pauze. Laat uzelf verwennen met een heerlijke magnesiumrijke smoothie in onze prachtige lounge. De smoothie wordt iedere dag vers bereidt door onze koks uit het restaurant. Daarnaast heeft u de tijd om even wat te lezen en helemaal te ontspannen. Klinkt heerlijk toch?

Infrarood sauna

Als u tot rust bent gekomen in de lounge gaat u naar de infraroodsauna. De aangename warmte (max. 50°C) en infrarood golven geven niet alleen diepe ontspanning in de spieren, maar versnelt ook het spierherstel. Daarnaast heeft de infraroodsauna nog vele andere voordelen zoals bevordering van de bloedcirculatie en stimulering van de afvoer van afvalstoffen. De infraroodsauna is ontspannen en heeft positieve effecten op het lichaam.

Floaten

De Magnesium Experience eindigt met een half uur floaten. Ervaar een gevoel van gewichtsloosheid en ultieme ontspanning. Tijdens het floaten drijft u in een puur magnesiumbad van 36 graden. Deze behandeling heeft vele voordelen. Floaten ontstresst, herstelt het lichaam en brengt diepe ontspanning in een volledig prikkelarme omgeving. Het floaten is ook als losse behandeling te boeken bij YUMI Spa & Wellness. Lees alles over floaten.

Prijzen Magnesium Experience
180
Minuten

SOLO Magnesium Experience

€ 119
180
Minuten

DUO Magnesium Experience

€ 230
Permsal Magnesium

WAAROM IS MAGNESIUM
ZO BELANGRIJK?

Vermindert stress

Stress is één van de belangrijkste oorzaken van een magnesium te kort. Hoe meer stress, hoe meer magnesium er verbruikt wordt. Magnesium is een mineraal dat helpt om je spieren, bloedvaten, zenuwstelsel en hersenen te ontspannen. Dit kan helpen bij onder andere vermoeidheid en stress.

Energie boost

Magnesium, ook wel bekend als ‘’happy mineral,’’ ondersteunt je energieniveau. Het helpt bij het vrijmaken van energie uit voeding, bevordert de energiestofwisseling en activeert de natuurlijk energie in je lichaam. Zo geeft magnesium een boost aan je immuunsysteem.

Vermindert spierspanning

Gespannen of verkrampte spieren kunnen vaak worden herleidt aan een magnesiumtekort. Magnesium kalmeert en herstelt gespannen of verkrampte spieren. Daarnaast krijgen de spieren voldoende kracht en herstellen sneller na stevige inspanning of (sport)prestaties.

Magnesium Experience
Ultiem ontspannen
Reviews
Ervaringen

Ina Roestenberg

Een vriendelijk ontvangst, duidelijke uitleg. De locatie is goed te vinden. Alles was schoon en netjes. Het was een heerlijk uur ontspannen in de floating egg. Absolute aanrader!

5 / 5

Michel Wouters

Een woord .... Geweldig!!!!! Super verzorgd door de lieve meiden !

5 / 5

Judith Stroomberg

Het was FANTASTISCH!

Fijne sfeer en ontzettende lieve meiden die je helpen. Ik kom graag terug.

5 / 5